belanalyse kaartlegster TEA

2849 TEA IS OFFLINE

Ervaren kaartlegster Tea is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Tea, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren online kaartlegster Tea komt pas later online.

beoordelingen kaartleggers BEOORDELINGEN OVER ONLINE KAARTLEGSTER TEA

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren online kaartlegster zoals Tea, mailanalyses met online kaartleggers, stel online kaartlegster Tea in als favoriet, bel goedkoper en langer met online kaartlegster Tea, geniet van tal van ledenvoordelen.


KAARTLEGSTER TEA

Geeft sinds 12 juni 2023 heldervoelend advies op deze website.

ONLINE INVOELEND

Kaartlegster Tea gebruikt als
persoonlijke pincode 2849

RAADGEVER

Tea gaf laatste consult op
30 november 2023 om 23u26

glazen bol online kaartlegster Tea Belgie

1 JAAR ERVARING

Tea is al 1 jaar actief op onlinekaartleggers.be

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Tea is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE KAARTLEGSTER

Uitgebreid online getest op heldervoelende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP KAARTLEGSTER

Tea is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.88 out of 5
8 beoordelingen

TEA ONLINE KAARTLEGSTER TEA

Dag lief mens, mijn naam is kaartlegster Tea.

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Als lichtwerker kan ik jou inzichten geven over de dynamiek van oorzaak en gevolg.

Ik mag je deze informatie meegeven zodat jij zelf de focus legt op de oorzaak van een situatie. Ik kijk dus niet vanuit het probleem naar oplossingen, maar liever naar de kern van waaruit iets ontstaat.

Op de lange termijn kunnen deze inzichten je meer rust en innerlijke vrijheid geven. Ik snap dat ieder mens uniek is en natuurlijk zal ik jou dan ook adviezen geven in jouw hoogste goed.

Verder sta ik voor je klaar als spiritueel coach om verheldering te geven over je specifieke vraag. Dit doe ik door middel van tarotkaarten en het gebruik van heldervoelendheid.

Onderwerpen die ik behandel zijn onder andere: liefde, relaties, carrière, werk, financiën en persoonlijke ontwikkeling. Heb je behoefte aan een oprecht gesprek? Schroom dan niet om mij te contacteren voor een consult.

Ik ben er voor je.

Lieve groet, Tea.

TOP